Indien u vragen hebt of een afspraak wenst te maken, kunt u ons steeds telefonisch of via e-mail contacteren. Of u kunt het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.


 Gratis offerte   0479 31 88 93

BADKAMERRENOVATIE

Bij het renoveren van een badkamer komt heel wat kijken. Bij JD-Renovaties hebben we badkamerrenovaties in de vingers en hebben we al heel wat projecten mogen opleveren. Van afbraakwerken tot het kiezen van sanitair, het vloeren en tegelen: reken maar op ons vakmanschap. Wij gaan zorgvuldig te werk en onze vakspecialisten zijn stuk voor stuk opgeleide professionals. In een mum van tijd renoveren we uw badkamer en toveren we ze om een in droombadkamer die uw verwachtingen overtreft.

Materialen kunt u als klant zelf uitkiezen bij één van onze vaste partners, namelijk Desco, Facq en Bouwpunt Stals. Zij beschikken over een ruime toonzaal waar u zonder twijfel uw gading zult vinden. Hier staan ook adviseurs ter beschikking indien u graag raad wenst.

Wenst u uw badkamerrenovatie te bespreken, maak dan vandaag nog een afspraak. Wij tekenen uw nieuwe badkamer met plezier uit en zorgen voor een vrijblijvende en gedetailleerde offerte op maat.    

                                                                                                                                   


Hoe gaan wij te werk?

 1. Afspraak maken 

  Vul het contactformulier in op onze website en we zullen zo snel mogelijk contact opnemen om een afspraak bij u thuis vast te leggen.

 2. Opmeten en project bespreken

  We luisteren naar jouw wensen en geven professioneel en persoonlijk advies. Samen werken wij jouw nieuwe droombadkamer uit.

 3. Shoppen

  Sanitair en tegels kiezen gebeurt bij onze kwaliteitsvolle partners.

 4. Offerte

  Op basis van de gekozen materialen maken wij een offerte op. Nadien nemen wij terug contact met u op om de offerte samen te overlopen en alles nog eens rustig te bekijken.

 5. Uitvoering van de werken

  We vliegen erin! Alle werken volgen elkaar naadloos op zodat de werken worden voltooid binnen de vooropgestelde termijn.

 6. Genieten

  Na de werken bekijken we samen of alles naar wens is, daarna kan u beginnen genieten van uw nieuwe badkamer.